Beursstand

Onderscheidende beursstands

Heeft u binnenkort een beurs of een evenement? Van Kooten Standbouw geeft u graag een inzicht in de mogelijkheden om ideeën op te doen. Wij maken houtbouw stands, modulaire stands, beurswanden, presentatiewanden en alle andere soorten beursstands. Ook maken wij prints, displays, balies, en brochurerekken. Naast de beursstand zelf verzorgen wij ook de inrichting en het meubilair. Kortom wij bieden u alles om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Modulaire beursstands

Modulaire beursstands vormen de basis van een een goede stand. Met prints, displays, inrichting en unieke stijlelementen kan u een eigen gezicht geven aan een uw stand. Modulaire stands zijn vaak lichter, gemakkelijk op te zetten, te vervoeren en op te slaan. Daarnaast zij deze elementen vaak wat goedkoper in de aanschaf en gemakkelijker uit te breiden. Dankzij nieuwe technieken en materialen is het toch mogelijk onderscheidend te zijn met een modulaire stand.

Beursstands op maat

Naast modulaire stands maken wij ook stands volledig op maat en uniek. Daarbij kunnen wij het hele traject voor ons rekening nemen; van ontwerp en design tot productie, vervoer en opbouw. Een beursstand op maat geeft u natuurlijk de mogelijkheid om echt uniek en onderscheidend te zijn. Op een beurs waar u belangrijke klanten kunt trekken en wil opvallen tussen uw concurrenten moet u soms alles uit de kast halen. Wij kunnen dat als geen ander.

Fullservice dienstverlening

Als u een aan een beurs of evenement gaat deelnemen, kunnen wij alles rondom de opbouw en ontwikkeling van uw beursstand verzorgen:

556865_375250492564390_1117797720_n

 • ontwikkeling en design
 • productie en bouw
 • inrichting en styling
 • display en overig beursmateriaal
 • vervoer en opbouw
 • afbouw en opslag
 • verhuur beursstands

Deze diensten zijn in zijn geheel af te nemen of elk afzonderlijk. Alles rondom uw beursstands kan u aan ons overlaten.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar beursstands, dan helpen wij u graag. Wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden van alle mogelijke soorten en maten beursstands. Bel 078 6549944 voor een afspraak of een offerte!

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha