Internationalestand

Van Kooten Standbouw

Van Kooten Standbouw is een standbouwer met ruim 15 jaar ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Wij werken voor meerdere cosmetica en modemerken zoals LingaDore en agribedrijven uit binnen- en buitenland. In breed spectrum waarin soms design en soms functionaliteit de boventoon voert. Voor onze opdrachtgevers in de internationale standbouw vormen wij al jaren een betrouwbare partner.

Standbouw op maat

Stanbouw 2

Als u op zoek bent voor een naar een standbouwer die uw beursstand voor binnen- of buitenland kan ontwerpen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor opdrachtgevers uit het buitenland, voor internationale standbouw, bent u bij bij Van Kooten Standbouw aan het juiste adres.  Ook als reclamebureau met een of meerdere nationale opdrachtgevers, zijn wij graag uw partner. Wij adviseren bij het ontwerp, de productie en de opbouw van de stand. Wij verzorgen de standbouw volledig op maat zodat wij perfect aansluiten bij de gewenste uitstraling.

 

1456130_543218482434256_259589383_n

Internationale standbouw

Een aanzienlijk aandeel van onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit het buitenland. Of wij verzorgen de standbouw voor Nederlandse opdrachtgevers in het buitenland. Van Kooten Standbouw is met vele beurs- en evenementenlocaties bekend en ka u precies adviseren over de kenmerken, maten en positionering van uw stand.

Wij bieden u de volgende voordelen:

 • meer dan 15 jaar (internationale) ervaring
 • eigen ontwerp, productie, vervoer en opbouw en opslagfaciliteiten
 • meerdere standbouw systemen
 • eigen transportmogelijkheden
 • wereldwijde ervaring
 • gespecialiseerd in internationale standbouw

Maak een vrijblijvende afspraak

Een afspraak met ons kan niet vroeg genoeg plaatsvinden. Hoe eerder wij in het proces van uw beursdeelname worden betrokken, hoe groter de kans dat onze standbouw voor een groot succes kan zorgen. Laat u daarom vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden van internationale standbouw en neem contact op met onze verkoopafdeling op het nummer 078 6549944.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha