Mobielebeursstand

Modulaire en mobiele Beursstands

Van Kooten standbouw ontwikkelt en produceert voor bedrijven die meerdere keren per jaar naar kleinere beurzen of tentoonstellingen gaan zogenaamde mobiele beursstands. Dit zijn op zich volwaardig beursstands maar dan van lichtgewicht materiaal en modulair van opzet. Voor productpresentaties, medewerker- of klantbijeenkomsten zijn deze  mobiele beursstands zeer goed geschikt.

Professionele mobiele presentatie

1375232_514335231989248_568552244_nAls u meerdere malen per jaar een bijeenkomst heeft die van korte duur is en waarbij het opzetten van de beursstand niet te veel mag kosten, dan loont het om te investeren in een mobiele beursstand. Met de materialen van tegenwoordig is het zeer goed mogelijk om een professionele uitstraling te krijgen, die lichtgewicht is en makkelijk draagbaar. Ook het opzetten is eenvoudig. Door gebruik te maken van een mobiele beursstand, kan veel geld worden bespaard.

Voordelen van mobiele standbouw

Als alternatief voor de gewone standbouw, voldoet de mobiele standbouw uitstekend. Sterker nog het beidt een flink aantal voordelen, want mobiele standbouw is:

vankooten

 • voordeliger dan houtbouw
 • gemakkelijk te vervoeren en op te slaan
 • eenvoudig zelf op te zetten en af te breken
 • aan te passen aan tijd of beurs of doelgroep
 • uit te breiden met extra elementen

Tegenwoordig is het niet meer zo dat mobiele standbouw zorgt voor een goedkope uitstraling. Met de juiste materiaalkeuze en design zijn er prachtige mobiele stands te maken.

Informatie en voorbeelden mobiele standbouw

Van Kooten Standbouw heeft enorm veel voorbeelden waar u uit kan kiezen. Heeft u binnenkort een beurs gepland of een productpresentatie? Overweeg dan eens een mobiele beursstand aan te schaffen. U maakt een verpletterende indruk terwijl het opbouwen en opzetten van de stand zeer gemakkelijk is. Ook als alternatief voor een een volwaardige beursstand, voldoen onze modellen bijzonder goed. Bel ons op 078 6549944 voor een afspraak of vul het formulier in. Wij verstrekken u graag meer informatie.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha