modulair

Modulaire standbouw voor beurzen en evenementen

Van Kooten Standbouw ontwerpt, produceert en verzorgt modulaire standbouw op beurzen en evenementen. Modulaire standbouw maakt gebruik van systemen en onderdelen die herbruikbaar zijn en gemakkelijk uit te breiden en te verkleinen. Het voordeel van modulaire standbouw is het gemak, de snelheid en de prijs waarmee een stand kan worden opgebouwd. Het nadeel, de enigszins uniforme uitstraling, speelt tegenwoordig bijna geen rol meer. Dankzij de nieuwe mogelijkheden en producten op het gebied van modulaire standbouw. Van Kooten Standbouw informeert u graag over de mogelijkheden.

Investeren in modulaire standbouw

standbouw

Als u vaker deelneemt aan beurzen en evenementen, is een modulaire stand zeer geschikt.  Modulaire stands zijn namelijk vaker inzetbaar, makkelijk af te breken en op te bouwen. Ook kan een modulaire stand flexibel worden uitgebreid of aangepast voor de verschillende beurzen of evenementen waaraan wordt deelgenomen. Met behulp van prints kan de modulaire stand worden aangepast om telkens weer de uitstraling te krijgen die voor de beurs en doelgroep nodig is.

Eenvoudige montage en opslag

De modulaire systemen die van Kooten Standbouw toepast zijn van uitstekende kwaliteit en behouden daarmee het goede afwerkingsniveau dat nodig is voor de juiste indruk. De modulaire standbouw is bovendien beschikbaar in alle formaten. Met duidelijke instructies kan u de stand zelf monteren en demonteren. Uiteraard kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Tot slot kan een modulaire stand eenvoudig worden opgeslagen. Ruimtebesparing zorg bovendien voor lagere opslagkosten.

Passend ontwerp

Stanbouw 1Het succes van uw beursdeelname gemeten naar kosten en opbrengsten, hangt voor een belangrijk deel af van de keuze van het ontwerp. Wij helpen u daarbij meerdere opties tegen elkaar afwegen. Het is mogelijk om modulaire systeembouw te combineren met unieke elementen. Zo kan tegen geringe meerkosten toch een unieke uitstraling verkrijgen.

Afspraak

Graag maken wij met u een afspraak om de verschillende mogelijkheden van modulaire standbouw met u te bespreken. Bel daarvoor 078 6549944 of reageer via het formulier op de website. Wij zijn u graag van dienst!

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha