Standbouwers

Van Kooten Standbouw

Van Kooten standbouw helpt u bij de voorbereiding van uw beursdeelname en het ontwikkelen van een succesvolle beursstand. Als u een beursdeelname overweegt of op stapel heeft staan, is een goede beursstand natuurlijk wel 1 van de belangrijkste voorwaarden om succesvol te zijn. Van Kooten Standbouw ontwikkelt succesvolle standpresentaties waarbij het behalen van uw doelstellingen voorop staan.

Onderscheidend en uniek

Op een beurs staat u natuurlijk samen met een aantal of soms zelfs al uw concurrenten. De belangrijkste voorwaarde is dan dat uw beursstand zich voldoende onderscheidt en het publiek als het ware naar binnentrekt. Onderscheiden standbouw kan ervoor zorgen dat u gezien wordt en uw beursdeelname een succes wordt.

voorbeeld-stand

Standbouw in soorten en maten

Van Kooten Standbouw werkt met verschillende systemen die elk hun eigen voordelen hebben. Afhankelijk van het budget en de doelstellingen kunnen wij met de verschillende systemen voor elke opdracht een passende standbouw verzorgen. Onze standbouw mogelijkheden zijn onder andere:

 • houtbouw;
 • modulaire standbouw;
 • decorbouw;
 • mobiele presentatie systemen.

El systeem wordt in verschillende maten en uitvoeringen gebruikt. Soms ook in combinatie. Zo kan modulaire standbouw gebruikt worden in combinatie met houtbouw. De modulaire delen worden dan bijvoorbeeld gebruikt voor wanden en de houtbouw delen voor het onderscheid en de unieke elementen. De mogelijkheden worden door een combinatie van deze soorten standbouw bijna oneindig.

Standbouw prijzen

De prijzen van standbouw variëren flink en zijn afhankelijk van:

 • het gebruikte materiaal;
 • de toegepaste standbouwsystemen;
 • het aantal vierkante meters van de stand
 • de inrichting en het meubilair
 • de technische voorzieningen
 • de locatie van de beurs

Daardoor is het bijna onmogelijk om vaste standbouw prijzen te noemen. Wij realiseerden naar volle tevredenheid stands van enkele honderden euro’s tot wel enkele tienduizenden euro’s. Doelstelling, budget en van u als opdrachtgever vormen het belangrijkste uitgangspunt om een goede prijs aan te kunnen bieden.

Vrijblijvende offerte standbouw

Omdat uw persoonlijke doelstellingen en wensen leidend zijn bij het ontwerp, de productie en de uitvoering van uw beursstand maken wij graag een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak adviseren wij u gratis over de mogelijkheden om met een prachtige stand uw beursdeelname tot het succes te maken wat u voor ogen heeft. Bel 078 6549944 voor een afspraak met 1 van onze adviseurs.

 

 

 

 

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha