Van Kooten Standbouw

Bent up zoek naar een goede standbouwer Rotterdam? Van Kooten Standbouw is als sinds jaar en dag de standbouwer die u moet hebben voor een representatieve, mooie stand voor uw beurs of evenement. Wij beschikken alweer over meer dan 15 jaar ervaring als standbouwer Rotterdam. Een trouwe schare aan opdrachtgevers van klein tot groot weten ons steeds weer te vinden. Wij ontwikkelen stands, beursstands, wandsystemen, presentatiesystemen en bieden alles wat verder nodig is voor een succesvolle beurs.

Verschillende soorten standbouw

Voor verschillende beurzen, branches, doelgroepen en opdrachtgevers maken wij allerlei soorten en maten beursstands. Daarbij maken wij gebruik van verschillende materialen en standbouwsystemen waaronder:

  • houtbouw : met deze vorm bouwen wij alle delen zelf op
  • modulaire standbouw: hierbij maken wij handig gebruik van standaardcomponenten en systeemdelen
  • decorbouw: met decor en rekwisieten scheppen wij een unieke sfeer
  • mobiele systeembouw: met handige lichtgewicht materialen stellen wij een professionele stand samen

Naast deze systemen afzonderlijk, combineren wij deze vormen ook met elkaar. Zo kan je de voordelen van modulaire systeembouw (flexibel, gemakkelijk, voordeliger) combineren met houtbouw (uniek, uitstraling). Uiteraard is de gewenste vorm afhankelijk van uw doelstellingen en uw budget.

De veelzijdige standbouwer in Rotterdam

Wij zin de meets veelzijdige standbouwer Rotterdam. Wij verzorgen het design en ontwerp van de stand. En kunnen een beursstand helemaal vanuit niets opbouwen in onze multifunctionele werkplaats. Daarnaast kunnen wij de beursstand van top tot teen aankleden en inrichten met meubilair. Wij beschikken over eigen transportmiddelen. We bouwen de stand ter plekke op en breken deze weer af. Daarnaast verzorgen wij ook de opslag voor eventueel hergebruik. Kortom als standbouwer Rotterdam kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Stand ontwerp

Graag bespreken wij met u het gewenste stand ontwerp. Daarbij kunnen wij u verschillende voorbeelden laten zien met bijbehorend kostenplaatje om uit te kiezen. Elk standbouw ontwerp verschilt weer van de ander. Wij zorgen ervoor het standontwerp te maken dat bij u past en bijdraagt aan uw beurssucces. Bel 078 6549944 voor een vrijblijvende afspraak!