Standbouwers

De standbouwers van Van Kooten Standbouw

1382924_514334951989276_1591854135_n
Van Kooten Standbouw is 1 van de bekendste standbouwers van Nederland. En dat is niet vreemd. Een grote en gerenommeerde kring van klanten weet onze standbouwers steeds vaker te vinden. Met meer dan 15 jaar ervaring weten hoe we een goede beursstand kunnen ontwerpen, produceren en inrichten. Wij bouwen stands voor bedrijven en beurzen in Nederland maar  ook  in het buitenland. Onze standbouwers weten van elke opdracht met elk budget een succesvolle stand te maken.

Voorbeelden van onze stands

Voortdurend ontwikkelen wij nieuwe stands en maken deze volledig op maat. Daarnaast verzorgen wij ook modulaire standbouw waarbij de stand vele malen opnieuw kan worden opgebouwd en afgebroken. Telkens met een unieke verzorgde de uitstraling. Op Facebook houden wij een overzicht bij van onze recente projecten en beurzen.

Duurzame standbouw

Onze standbouwers houden rekening met het gebruik van de stand. Meestal investeert u in een stand om deze vaker te kunnen gebruiken. Of in elk geval delen daarvan. De kwaliteit en opbouw van onze stand is daarom van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. En daarom kan uw beursstand meerdere malen worden hergebruikt, zonder verlies van kwaliteit.

Soorten standbouw

Wij maken beursstands voor verschillende beurzen, opdrachtgevers en locaties. Daarbij staan de doelstellingen van onze opdrachtgever centraal. De stands ontwikkelen wij rekeninghoudend met de planning, het budget en de doelgroep van de beurs. Daarbij passen wij verschillende standbouw systemen en combinaties toe:1385641_514335035322601_1139954073_n

 • houtbouw
 • decorbouw
 • modulaire bouw

Door toepassing van prints, verschillende soorten materialen en interieurkeuze kunne stands worden ontwikkeld voor prijzen vanaf duizend euro tot wel enkele tienduizenden euro’s. Wat uw budget ook is, wij zorgen altijd voor een unieke stand!

Meer informatie van onze standbouwers?

Als u voor deelname aan een beurs staat, is het handig om vooraf te kunnen brainstormen met standbouwers die beschikken over een ruime ervaring in stnndbouw voor verschillende branches, doelgroepen en locaties. Wij helpen u graag en adviseren u over alle mogelijkheden rondom standbouw. Bel 078 6549944 voor een afspraak!

 

 

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoon (*)

  Uw bericht

  captcha